Het nieuwe gymmen

Hoe voel je je als je eigen trainers’-creativiteit wordt gebruikt om een schoolvoorbeeld voor het nieuwe gymmen te illustreren?

Trots, enthousiast, euforisch, in extase? Misschien wel allemaal tegelijk. De website hetnieuwegymmen.nl kwam op bezoek in Almere om een kijkje te nemen naar de trainingsruimten van het Almere Kenniscentrum Talent. Ze schreven er ook een uitgebreid artikel over…

Ter illustratie veel bewegend beeld van de gezamenlijke trainingen van het RTC Windsurfen en het RTC Triathlon om een indruk te geven van de eindeloze mogelijkheden voor oefeningen en trainingsvormen in de bijzondere trainingsruimten.

Je zal er maar iedere week je creativiteit helemaal los mogen laten gaan, misschien is dat nog wel veel mooier dan het schoolvoorbeeld van sportvernieuwing mogen illustreren.