Snot voor de ogen

Afgelopen week waren we met 36 surfers en trainers te gast op het surfcentrum Brouwersdam. Een extreem zware trainingsweek voor surfers uit de selectie teams op de Bic Techno en RS:X.

2 x per dag met het snot voor de ogen het maximale uit zichzelf halen. De jongens en meiden gingen zo diep door tot het gaatje dat ze meermaals op het punt van overgeven stonden als de training nog langer had geduurd.

Een vol programma met veel verschillende activteiten. Tussen alle bootcamp trainingen, mountainbike tochten en de yoga-clinics door, zou je haast vergeten dat er ook nog intensief getraind werd op het water.

De lat is weer een heel stuk hoger gelegd. Alhoewel ze daar tijdens de trainingen anders over dachten, werd de zware intensiteit van de trainingen achteraf zeer gewaardeerd door de surfers.