De San Fransisco Bay verkennen

Hoeveel Nederlandse surfers kunnen zeggen dat ze onder de Golden gate bridge door zijn gesurft? Misschien een handje vol? We zitten nu in San Fransisco aan de westkust van Amerika, waar komende week het Wereldkampioenschap Techno293, voor de jeugd olympische windsurf klasse van start gaat.

Het team bestaat uit vier Nederlandse jeugdsurfers, een vrijwillige ouder als kok en ikzelf als coach. Wat hebben we al gedaan? De eerste dagen hebben we de stad en de omgeving verkend op de fiets. Een mega stad, maar je bent net zo snel de stad uit in de natuur langs de kust of in het grote Goldengate park. Over de goldengate brug gefietst naar Sausolito om daar de veerboot terug naar de stad te nemen.Gisteren zijn we onder de Goldengate door gevaren.

Vandaag hebben we een rondje gevaren rondom Alcatraz.
Gewoon omdat het kan.

Leave a Reply